Despre mine

Nume: Andra Guțui (Ionescu)

Vârsta: 22 ani. 23 de ani.  24 de ani. 25 de ani

Ocupație: Co-fondatoare şi Marketing Specialist la Creative Coding

10708506_826874780666030_8422518348664709077_oStudii: Am absolvit programul de master “Marketing Online”, ASE București

Am absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor (cu predare în engleză) la ASE București.

Sunt Andra Guțui (Ionescu) și primul job l-am avut la 17 ani. Am fost redactor la ziarul Curierul de Vâlcea. Apoi au urmat al doilea, al treilea și al patrulea. Am crezut că pot mai mult și n-am rămas doar cu “crezul”. Într-o săptămână de la idee, am deschis firma Creative Coding în 2011, împreună cu cei doi asociați ai mei: Cristi și Daniel. Nu am avut nici relații, nici bani și sincer nici cunoștințe. De la website-uri simple de prezentare, am ajuns la dezvoltarea unor aplicații complexe pentru clienți de peste hotare. De la o măsuța din dormitorul unei garsoniere în cartierul Gorjului, acum deținem două birouri, unul în București și celălalt în Londra. Am fost orientată mereu către partea practică, dar uite că viața m-a condus pe drumul ales și teoretic. Am absolvit Administrarea Afacerilor la A.S.E. și am o afacere. Iar Masterul finalizat a fost în Marketing Online și chiar în zona aceasta mă regăsesc. Mă ocup de marketing, marketing online și vânzări. Am eșuat de multe ori. Dar până la urmă am găsit calea să demonstrez că se poate.

De doi ani încerc să transmit acest lucru și către mii de tineri care îmi citesc lunar acest blog. Pentru voi am devenit acea tipă cu care discutați zilnic Despre Joburi și Carieră. Pentru că lipsea din peisaj cineva care a trecut și trece în continuare prin aceleași experiențe dificile și care să-i înțeleagă “pe bune”. Nu sunt tipa de la HR, ci îmi place să mă simt prietena tinerilor din Generația Y, care vine direct din Generația Y. Am încredere că împreună vom reuși.

Sfatul meu?

1000 de idei bune nu te mai fac valoros decât o idee mai slabă, dar bine implementată. Nu te limita la a spune, ci începe direct prin “a face”