CV-ul tau!

Articolul: Facem un CV interesant de citit în 5 secunde? a fost şi este în continuare unul dintre cele mai citite de pe acest blog. După postarea lui am primit foarte multe cereri pentru a oferi sfaturi privind realizarea CV-ului.

Datorită cererii mari, am decis s-o fac la modul mai concret de acum încolo. Prin urmare, împreună, vom încerca să lucrăm la CV-ul tău! Mai frumos, mai interactiv, mai interesant pentru că îmi doresc mult să te angajezi cât mai repede. Nu vreau de la tine să obţii un job, ci sper să facem în aşa fel încât să primeşti JOBUL. Acel serviciu care să-ţi facă inima să bată mai tare şi după care tânjeşti acum.

De ce fac asta? Pentru că ştiu cum este să nu ştii exact ce e de făcut şi nimeni să nu-ţi ofere o mână de ajutor fără a cere nimic în schimb.

Pentru a face acest lucru împreună, am câteva cerinţe la tine:

1) Să ştii exact ce job îţi doreşti  şi dacă se poate şi compania unde ai vrea să lucrezi. O dată cu CV-ul, vreau să primesc din partea ta şi câteva anunţuri de joburi unde te interesează să aplici. Dacă nu ştii asta încă, citeşte câteva articole de pe acest blog sau dă-mi un e-mail ca să discutăm despre asta.

2) Trebuie să ai deja un CV. Aştept din partea ta un CV completat cum ai ştiut tu + detalii despre tine, experienţa, educaţia şi competenţele pe care crezi că le-ai dobândit.

Pentru a te putea ajuta, te rog, să urmezi pașii expuși în articolele de mai jos. În cazul în care observ ca mi-ai trimis CV-ul fără să aplici totuși câteva reguli elementare de redactare, îmi pare rău, dar nu voi lua în seamă aplicarea ta. Îmi plac oamenii care apreciază eforturile depuse și depun la rândul lor efort pentru a-și îmbunătăți actuala condiție. Citește, te rog, următoarele materiale:

- Ce să scrii la “Obiectiv” în CV

http://www.desprejoburi.com/index.php/2015/02/17/ce-sa-scrii-la-obiectiv-in-cv/

- Cum se completează corect secţiunea de abilităţi în CV

http://www.desprejoburi.com/index.php/2014/03/03/cum-se-completeaza-corect-sectiunea-de-abilitati-in-cv/

- Si bineînțeles, articolul deja menționat în introducere: 

http://www.desprejoburi.com/index.php/2013/11/13/facem-un-cv-interesant-de-citit-in-5-secunde/

* Pentru CV-urile cu experiență 0, vă rog accesați: 

http://www.desprejoburi.com/index.php/2014/12/16/ce-scrii-in-cv-daca-nu-ai-deloc-experienta/

3) Aş vrea să recomanzi acest blog mai departe. Vreau să ajut cât mai multă lume şi îmi doresc să schimb ceva pe piaţa de recrutare din România. Dar am nevoie de ajutorul tău pentru a reuşi. Prin urmare, un share, o recomandare către prietenii tăi m-ar ajuta foarte mult.

4) Foarte important! Drumul este frumos, dar contează şi rezultatele. Pentru tine, dar şi pentru mine. Oferă-mi periodic feedback-uri după ce terminăm CV-ul: Cine te-a chemat la interviu, cum a fost acolo şi mai ales spune-mi când şi unde ai reuşit să te angajezi.

Nu sunt o expertă în HR. Şi tocmai de aceea sunt aici pentru tine. Din păcate, experţii în HR îţi oferă un răspuns final, dar nu neapăra răspunsurile pentru întrebările care te macină pe tine. Vreau să reuşim împreună şi sper că vom deveni o echipă frumoasă!

Completeaza urmatorul formular pentru a putea incepe :)

P.S. Nu-mi plac oamenii care așteaptă să le pice norocul din cer fără să depună un pic de efort. Prin urmare, menționez că: Nu voi răspunde la nicio cerere unde voi observa ca nu au fost aplicate sfaturile oferite deja în articolele menționate mai sus prin link-uri! 

 

Nume:
Prenume:*
E-mail:*
Jobul dorit:*
Compania dorita:*
Cum ai ajuns pe acest blog?:*
Upload CV:*