Web Developer? Alege să lucrezi în cea mai bună echipă: INNOBYTE

logo-InnobyteCunosc echipa INNOBYTE încă de acum vreo cinci ani. Pe atunci, asociații mei le erau foarte mari fani și pot spune cu toată sinceritatea, că întotdeauna, i-am privit ca un model de dezvoltare și pentru firma noastra. De ce? Pentru că Innobyte reprezintă un etalon în materie de:

-          Performanță tehnică. Întotdeauna ei au dat tonul pe piața de web development din România în vederea utilizării și migrării către cele mai noi tehnologii

-          Construirea echipei. Într-o piață unde oamenii își schimbă jobul chiar și din șase în șase luni, la ei foarte mulți oameni au peste cinci ani în companie. Ceea ce spune destul de multe despre mediul de lucru.

-          Portofoliu. Mai mult decât generos. Printre clienții lor se regăsesc nume mari din România, și nu numai. Precum: eMag, Fashion Days, iStyle, Media Galaxy, Altex, Marketizator, Adevărul Shop și mulți alții. Mai multe detalii vei găsi aici: http://www.innobyte.com/ 

Momentan INNOBYTE are nevoie de un nou Senior PHP Developer care să le întregească frumoasa echipă. Însă, înainte de a afla cerințele jobului, aș vrea să citești mai jos mai multe informații, care vin chiar din mijlocul programatorilor:)

3

De ce ar alege un programator să lucreze ca Senior PHP Web Developer la Innobyte?

Punem mult accent pe calitatea produselor dezvoltate de INNOBYTE. Scriem cod ce respectă standardele de calitate. Astfel că, în noile proiecte, începem să integrăm testarea automată (teste unitare și de acceptanță) încă de la prima linie de cod.

Care sunt cele mai interesante proiecte pe care va lucra viitorul vostru coleg? Ne poți oferi mai multe detalii?

Construim soluții complexe și scalabile, în principal în domeniul comerțului online, ce rulează pe zeci de servere. Suntem mandri de faptul că ne numărăm printre primele firme din Romania ce folosesc PHP 7 cu Symfony 2.8 în productie, urmând ca în viitorul apropiat să migrăm către Symfony 3.0.

2

Care sunt așteptările voastre de la un Senior PHP Web Developer care face parte din echipa voastră?

La INNOBYTE, relațiile dintre oameni trec dincolo de o simplă colegialitate. Suntem o echipă de oameni diferiți, dar împărtășim aceleași principii și aceeași viziune. Când vine vorba de activitățile de la birou, tratăm lucrurile cu maximă seriozitate. În același timp, știm să profităm de timpul liber și ne place să facem și alte activități împreună. Fie că vorbim de mers la munte, la mare, ieșit la fotbal sau seri petrecute în oraș. Suntem campioni la distracție!

1Pe lângă partea distractivă încercăm în permanență să ne împărtășim cunoștințele și experiențele. Astfel că, de două ori pe lună, organizăm prezentări interne #InnoTalks. În cadrul prezentărilor se discută atât despre programare și tehnologii noi cât și despre subiecte ce nu au legătură cu partea tehnică. Așadar, așteptăm colegi care să își dorească să facă parte din această mare familie.

Care sunt cerințele jobului?

-          Viitorul coleg trebuie să fie pasionat de tot ce ține de logică și programare

-          Interesat să participe la conferințe și cursuri

-          Se descurcă foarte bine cu: OOP, design patterns, PHP, MySQL, NoSQL (Mongo, Redis), Javascript, Unit Testing, Symfony (sau alt framework PHP)

-          Reprezintă plusuri dacă îi place să se joace sau a interacționat (măcar un pic) cu tehnologii precum: Magento2, AngularJS, NodeJS, Varnish, Elasticsearch, Neo4j, AWS, Kibana, Logstash

Responsabilitățile jobului

-          Participă la discuțiile de estimare și planificare a proiectelor

-          Participă la discuțiile de stabilire a arhitecturii software a proiectelor

-          Propune cele mai potrivite tool-uri pentru proiectul respectiv (Mongo, Redis, Elasticsearch, Varnish, Node.js, PHP)

-          Învață în continuu despre noi tehnologii, best practice-uri, arhitectură software.

Beneficii:

4Lista de beneficii nu este foarte diferită față de cea a altor companii de web development. Însă dacă îți dorești cu adevărat să simți că faci parte dintr-o ECHIPĂ în care fiecare om contează, în INNOBYTE vei găsi locul unde să te integrezi perfect. Pentru că pe lângă faptul că doar într-o echipă vei putea crea produse și servicii de foarte bună calitate, echipa este cea care te ajută:

-          Să evoluezi în permanență, învățând de la fiecare membru al ei

-          Să nu te blochezi, atunci când simți că situația te-a depășit. Întotdeauna există cineva care să-ți țină spatele

-          Pentru că poți la rândul tău să dai mai departe din ceea ce ai învățat

-          Și bineînțeles, pentru că, niciodată nu e bine să fii singur la distracții:)

Pe lângă frumoasa echipă INNOBYTE, aici vei avea parte și de:

-          O zi în plus de concediu pentru fiecare an petrecut în INNOBYTE

-          Prezentări interne #InnoTalks, unde vei putea descoperi lucruri noi, într-un mediu de nota zece

-          Vouchere certificări

-          Participări la conferințe

-          Mic dejun împreună cu echipa

-          Fructe proaspete tot timpul:)

-          Silent room (în cazul în care ai nevoie de liniște)

-          Sala de relaxare unde te poți relaxa cu fussball, xbox, șah, darts, ping-pong, board games. Și să știi ca fussball se joacă la nivel înalt acolo. Ești invitat la campionat:)

-          Abonament de sănătate la o clinică privată

-          Teambuilding-uri, pool parties, InnoXmas Party, nights out

-          Locație ușor accesibilă (în Regie)

Dacă vrei să afli mai multe despre INNOBYTE, te invit să intri pe: www.innobyte.com sau pe Facebook la: https://www.facebook.com/Innobyte/

Și dacă simți că vrei să faci parte din echipa INNOBYTE, trimite CV-ul tău pe adresa: hr@innobyte.com.

Merită să mergi la o cafea, un meci de fussball si o discuție acolo. Ți-i recomand cu toată încrederea!

Comments