Vrei să dezvolți o super aplicație de gestiune medicală în calitate de AngularJS Developer?

Atunci când îți cauți un job ca developer, nu știi niciodată ce va trebui să faci de fapt. Pe câte proiecte vei lucra, ce obiective au ele, dacă sunt interesante sau nu și ce se va întâmpla cu ele după ce tu îți vei finaliza treaba. De cele mai multe ori, ești implicat pe mai multe proiecte deodată și astfel nu ai timpul necesar pentru a te gândi. Știi despre ce vorbesc, nu? Timpul acela în care tu poți înțelege semnificația aplicației și în care poți veni cu soluții pentru cea mai bună implementare. Pentru că totul se desfășoară haotic, sari de la un proiect la altul și într-un final, după o perioadă mai lungă petrecută în companie, îți dai seama că nu ai evoluat cu mult.

Logo-vertical-400x400Dacă te identifici cu ce am spus mai sus, am pentru tine oportunitatea perfectă de dezvoltare. Medsoft este un soft de gestiune pentru clinicile medicale. Oferă posibilitatea urmăririi evoluției pacientului, a afecțiunilor, analizelor, programărilor, a perioadelor de rechemare la control, precum și a situației financiare curente.

La ora actuală Medsoft este o aplicație desktop utilizată de un număr considerabil de clinici medicale, iar pasul următor pentru expansiune este portarea ei pe web. Aici poți interveni tu, pentru că este nevoie de un AngularJS Developer în echipă, care să contribuie cu cele mai bune idei de implementare a acestei inițiative.

Pentru a descoperi mai multe despre mediul de lucru al acestei companii, am discutat cu fondatorul ei, Costin Răcilă:

Ce înseamnă proiectul MedSoft?

MedSoft crează software dedicat clinicilor mici și mijlocii, facilitând astfel accesul la tehnologie de ultimă generație pentru un număr mare de medici. În acest fel contribuim direct la ridicarea standardelor din sistemul medical și reușim să înțelegem, să definim și să promovăm cele mai bune practici în domeniu. MedSoft nu este doar un furnizor de software, este parte din echipa clinicii, înțelege procesele de business și contribuie în mod clar la performanța clinicii.

În ultimii sapte ani am dezvoltat un portofoliu de clienti din foarte multe specialități medicale (estetică, dermatologie, stomatologie, medicina muncii, medicina sportivă, recuperare, etc) din multe orașe din țară. Împreună cu tine vom trece la nivelul următor!

De ce ar alege un tânăr programator să lucreze ca AngularJS Developer la MedSoft?

Va avea ocazia să folosească tehnologii noi și să contruiască o aplicație super-faină.
Va face parte din echipa care va crea aplicația web si o va vedea promovată și utilizată la nivel internațional.
Va parcurge drumul de la idee la un business de succes.
Are ocazia să își exerseze abilitățile de antreprenor și să fie mai mult decât un simplu angajat.
Va avea o relație apropiata cu multe clinici medicale de top (manageri, personal medical, nemedical) și va cunoaște mulți oameni interesanți.
Nu se va plictisi!

Care sunt cerințele postului de AngularJS Developer la MedSoft?

-          Cunoștințe bune de programare, experiență în lucrul cu AngularJS și un portofoliu de aplicații dezvoltate

-          Scrie cod în mod elegant, eficient, scalabil și reutilizabil

-          Abilitate de a proiecta și implementa interfețe grafice pentru utilizatori (front-end) și API (back-end)

-          Experiență relevantă în: AngularJS, HTML5, CSS3, JavaScript, Bootstrap, Saas, Gulp, NodeJS, PHP, GIT

-          Cunoștințe medii baze de date (MySQL)

   Ce va trebui să faci la MedSoft?

-          Implementare design și dezvoltare aplicație web responsive, ca extensie a aplicației C# actuale

-          Verificare funcționalitate completă cross-browser/cross-platform/cross device

-          Diagnosticare erori și rezvoltarea lor în cod

-          Furnizare mentenanță pentru aplicația dezvoltată

Beneficii:

-          Șansa de a fi parte a echipei ce va dezvolta o aplicație pe plan național și internațional

-          Program flexibil. Adică flexibil, pe bune. Nu există un program fix, de genul 9.00 – 18.00. Fiecare are libertatea de a alege programul dorit (ziua, seara, noaptea, în weekend, oricând). Accentul la noi este pus pe atingerea obiectivelor, livrarea la timp a functionalităților, către clienți, în condiții de calitate ridicată.

-          Avem o locație ultra centrală a biroului, modernă și dinamică. Însă, dacă te tentează să lucrezi remote, să știi că nu suntem împotrivă. Măsurăm productivitatea, nu prezența la serviciu în orele de program. Clienții noștri vor să primească un produs de calitate, nu să urmărească de unde ai muncit și câte ore.

Vrei să te implici în dezvoltarea aplicației MedSoft? Ți-ar plăcea să fii Developer-ul care lucreză pentru un proiect pe care să-l poată conduce de la idee la business? Îți dorești ca gestiunea timpului tău să-ți aparțină în totalitate pentru că tu știi cel mai bine cum poți atinge obiectivele la un nivel de calitate ridicat?

În acest caz, MedSoft așteaptă CV-ul tău pe adresa: jobs@med-soft.ro!

Comments