Web Future caută un programator pasionat de WordPress!

Acum aproximativ un an de zile am citit cartea: “Anul meu fără pantaloni. WordPress și viitorul muncii”, a lui Scott Berkun. Și cu această ocazie, am înțeles mult mai bine viziunea WordPress: aceea de simplificare a dezvoltării web, ceea ce a condus la o creștere imensă a pieței de web development la nivel mondial. Ce are diferit programatorul pasionat de WordPress față de alții? În primul rând este suficient de deschis la minte, încât să înțeleagă că poate face minuni dintr-un website, într-un timp mult mai scurt. De asemenea, dacă este la început de drum, are posibilitatea unui start în carieră, în care poate încă din perioada inițială să construiască proiecte foarte interesante.

logo-wfDacă și tu ești de acord că WordPress-ul reprezintă un punct de reper important în ziua de astăzi, o să-ți prezint acum o oportunitate de a pune în practică ceea ce ai învățat până acum și bineînțeles să continui pe acest drum și mai departe. Web Future Studio & Solutions este o companie de web development care s-a specializat exclusiv pe dezvoltarea de website-uri, magazine online și aplicații software. Compania are trei sedii în total: Unul în București și două la New York. Proiectele pe care se lucrează sunt atât din România, însă într-o mare măsură, provin din Statele Unite. Iar acum sunt în căutarea unui nou coleg care să lucreze ca programator web, în special pe platforma WordPress.

Pentru a descoperi mai mult despre companie, te invit să arunci o privire pe site-ul lor: http://www.webfuture.ro/ . De asemenea, mai departe ai un mini-interviu ce te va face să descoperi mai multe informații care sigur te interesează:

WFS 2

1) De ce ar alege un tânăr programator să lucreze ca Programator Web | WordPress la Web Future Solutions?

Orice tânăr programator ar alege să lucreze la Web Future Solutions dacă ar cunoaște echipa de oameni plini de ambiție și pasionați de web development. Evoluăm în continuu prin obținerea și dezvoltarea de proiecte challenging care ne pun la încercare creativitatea și capacitatea de a învăța lucruri noi.

2) Care sunt cele mai interesante proiecte în lucru acum la voi? Povestiți-ne un pic despre ele:

Unul dintre cele mai interesante proiecte ale Web Future Solutions este Ekko. Clientul a dorit un design dinamic cu multe culori și în același timp să păstreze un aspect business. De asemenea, a trebuit să găsim cea mai bună metodă de prezentare a imaginilor din portofoliul clientului, într-un mod atrăgător și care să stârnească interesul.

Sun Plaza este un site inovativ cu multe customizări și funcționalități speciale, precum implementarea pe pagina dedicată cinema a api-ului de administrare/actualizare a filmelor și redirect către pagina de rezervare bilet. De asemenea, sistemul de filtrare complex și integrarea hărții interactive de tip street view au fost provocări interesante, pentru întreaga echipă.

3) De ce WordPress? :)

WordPress este o platformă flexibilă cu posibilități variate de customizare în funcție de cerințele și nevoile clienților. Piața web development a evoluat foarte mult în zona site-urilor simple dar cu toate funcționalitățile necesare, de la site-uri de prezentare până la platforme ecommerce. WordPress-ul ne oferă posibilitatea de a livra într-un mod eficient website-ul cu funcționalitățile și customizările solicitate. De asemenea, WordPress-ul oferă, programatorilor aflați la începutul carierei, un cadru potrivit pentru învățare și evoluție în domeniul web development.

Cerințele jobului?

-          Cunoștințe de programare PHP

-          Experiență în medii MySQL sau PostgreSQL

-          Experiență în AJAX/Javascript/HTML/CSS/JSON/XML

-          Experiență în tehnicile de resposive design

-          Cunoștințe minime de Photoshop

-          Cunoștințe de optimizare cross-browser

-          Experiență în folosirea GIT/CSV

-          Disponibilitatea de a învăța tehnologii noi

-          Aplicarea specificațiilor proiectelor

-          Transparența muncii pe care o desfășoară față de responsabilul de echipă

-          Estimări de timp corecte și respectarea deadline-urilor.

WFS 1De ce ai alege să lucrezi la Web Future?

1)      Dacă ești la început de drum, WordPress-ul este calea cea mai bună pentru a începe să înțelegi într-un mod foarte simplu domeniul dezvoltării web

2)      Dacă îți place să vezi cum lucrurile se întâmplă simplu, rapid și eficient.

3)      Daca vrei să lucrezi pe proiecte interesante care vor fi folosite în special în Statele Unite.

În cazul acesta, te invit să trimiți CV-ul tău la adresa de e-mail: office@webfuture.ro. Contribuie și tu la simplificarea și creșterea pieței de dezvoltare web!

Comments