Interactions caută Web Developer pentru domeniul publicității interactive!

logo interactions (2)Ai lucrat vreodată ca Web Developer pentru genul acela de proiecte despre care nu auzea prea multă lume? Da, da, mă refer la proiectul pentru care tu ai muncit luni la rând, iar după lansare (dacă apuca vreodată să fie lansat), nimănui nu-i păsa prea mult de el. Clientul final poate l-a lăsat de izbeliște, utilizatorii nu știau că există, iar ție ți-au dat, pur și simplu, cu totul altceva de făcut. La fel de “interesant”.

Dacă nu ți-a plăcut experiența aceasta, citește mai departe. E momentul să treci la următorul nivel.

3-a-full

Interactions Marketing este una dintre cele mai mari agenții independente de publicitate interactivă din România. În cei șapte ani de activitate, a acumulat peste 25 de premii creative atât în România, dar și la nivel european. Dintre clienții Interactions, îți voi menționa: Mega Image, SEAT, Hochland, Edenia Foods, Telekom, Germanos, Clickshop, Groupama, CEC Bank, Kit Kat, Maggi, NESCAFE, Salterra, etc. Interactions derulează de asemenea și proiecte de dezvoltare web pentru clienți din Franța. Pentru a descoperi în detaliu proiectele lor, intră pe: http://www.interactions.ro/portfolio/

Mai pe scurt, dacă vei lucra aici, e foarte posibil să te trezești în următoarea situație. Ești la o bere cu prietenii tăi, în care se discută despre noutățile zilei. Unul dintre ei a văzut o campanie online mișto la un brand pe care îl iubiți cu toții. Alt prieten va spune: “Foarte tare, frate. Am intrat și eu. Mi-a plăcut maxim.” Te asigur că în momentul acela vei zâmbi instant. Și vei fi mândru. Mândru că ei nu știu că tu ai fost. Dar sunt încântați de experiența pe care au avut-o cu proiectul la care tu ai lucrat. Sună bine?

Uite, l-am întrebat pe Adrian Alexandrescu, Managing Director, mai multe despre proiectele din Interactions:

3-b-v2-full1) De ce ar alege un tânăr programator să lucreze ca Web Developer la Interactions Marketing?

Proiectele noastre sunt de mare anvergură, interesante atât pentru România, cât și pentru Franța. Însă cel mai important este că spun “interesante” nu doar din perspectiva de programator, ci de asemenea, din perspectiva utilizatorilor care ajung să folosească aplicațiile create de noi.

De asemenea, oferim un mediu de lucru plăcut, unde ținem foarte mult la respectarea balansului dintre viața personală și cea profesională. Pe lângă asta, pachetul salarial este îndeajuns de motivant încât pe lângă celelalte beneficii oferite, să reprezinte un plus pentru ca echipa să rămână unită. Având în vedere condițiile actuale de pe piața de IT, unde viteza rotației de personal a căpătat viteze foarte mari, noi ne mândrim cu o echipă foarte omogenă. Avem alături de noi de peste șapte ani, programatori, designeri sau account managers. Iar acest lucru credem că spune deja multe:)

41-full2) Care sunt cele mai interesante proiecte în lucru acum la voi? Povestiți-ne un pic despre ele:  

Fiind o agenție de publicitate interactivă, în lista noastră de proiecte se regăsesc: website-uri de campanii, site-uri create special pentru anumite brand-uri noi (sau nu) și bineînțeles aplicații de Facebook. La nivel intern, ne place să menținem pasul cu evoluția tehnologiei, așa că dezvoltăm diverse proiecte SaaS care să fie utile dezvoltării noastre. Avem de asemenea, proiecte interesante, pe termen lung cu comapanii din Franța. Respectiv, dezvoltăm o nouă rețea socială și ne-am implicat în acțiuni de advergaming promoțional.

Vrei să devii Web Developer la Interactions Marketing?

Iată care sunt cerințele:

Experiența necesară:

-          Cunoștințe solide de dezvoltare site-uri și aplicații web (PHP/MySQL)

-          Cunoștințe solide de JS, jQuery, Bootstrap, HTML5, CSS3

Constituie un plus oricare dintre următoarele:

-          Experiența cu CodeIgniter

-          Experiența Open Source (OpenCart, WordPress, Prestashop, Drupal etc)

-          Experiența în dezvoltarea de aplicații mobile iOS sau Android

-          Experiența în dezvoltarea de aplicații pentru Facebook

-          Experiența cu framework-uri precum Laravel, Symfony 2

Cerințe de bază pentru candidatul ideal:

-          Fire punctuală, riguros în dezvoltare

-          Livrarea de produse fără erori (auto-testare în prealabil)

-          Capabilități de comunicare interpersonală

Dacă vrei să fii Web Developer-ul care ale cărui proiecte să ajungă în “mâinile” unui număr mare de utilizatori, trimite CV-ul tău pe adresa: adrian.alexandrescu@interactions.ro.

P.S. Nu uita să-mi trimiți și mie link-ului primului tău proiect lucrat aici:)

Comments