Front-end Developer pentru Sigma Life IT

logoEști un programator smart and friendly?

Probabil că te-ai gândit deja de foarte multe ori ce să alegi:

“Sa mă angajez într-o multinațională unde voi fi o rotiță mică într-un angrenaj mult prea mare? Acolo voi învăța să fac niște lucruri limitate pe care le voi repeta la infinit. Dar poate numele multinaționalei dă bine la CV…”

“Sau să mă angajez într-un start-up unde voi avea ocazia să învăț o mulțime de lucruri cu fiecare zi care trece? Un loc în care opinia mea va conta cu adevărat.”

Dacă a doua variantă te încântă mai mult, atunci Sigma Life IT, un start-up în domeniul software cu visuri profesionale la fel de mari ca și ale tale, este varianta perfectă pentru tine acum.

Suntem tineri, energici și dornici să realizăm lucruri mari împreună pentru a evolua.

Ce spui daca și tu ai putea să îți pui ideile în practică și să fii ascultat? Dacă vei putea îmbina perfect facultatea cu un job ce te poate ajuta să evoluezi ca programator? Împreună am putea să construim sisteme frumoase pentru clienții noștri.

Poza

Esti pasionat de programare, stim asta. Vrei libertate în program, dar și seriozitate, atunci poți să ni te alături în startup-ul Life&IT.

Avem nevoie de un programator front-end care să cunoască :

  • Bootstrap
  • CSS
  • jQuery
  • Sass
  • Less

Și bineînțeles, așteptăm deja să ne spui și alte lucruri pe care le consideri utile, așteptăm idei. Plusuri:

  • Tehnologii Python/django (opțional)

Oferim siguranță și seriozitate, iar salariul îl putem garanta, precum și bonusuri de performanță.

Ne dorim o persoană care doreste să inoveze și să revoluționeze. Un om dornic de noutate și în primul rând o persoană pasionată. Jobul este ideal si pentru studenții care vor să aplice pe proiecte reale, cunoștințele pe care le acumulează în cadrul anilor de facultate.

Daca crezi că ai aceste calități, sigur locul tău este alături de noi pentru a începe să inovăm împreună!

Așteptăm CV-ul tău sau/și câteva informații despre tine într-un mesaj pe: sigmalifeit@gmail.com sau pe https://www.facebook.com/elifeit

Pentru mai multe detalii, aruncă o privire și peste blogul nostru: http://e-lifeit.ro/

Comments