Programator wanted la PRO SYS!

2logo PRO SYS_sloganDe multe ori când vorbim despre produse tehnologice, ne gândim automat la companii din alte țări care le lansează pe piață. Majoritatea programatorilor se angajează în multinaționale, însă mulți dintre ei poate și-au pus întrebarea: „Cum ar fi să lucrez într-o companie românească al cărei brand să reprezinte și un principal producător hardware din România?. Răspunsul îl găsești la PRO SYS. Este una dintre puținele companii care realizează servere și sisteme de stocare sub brand propriu și are soluții în zona HPC și în zona de virtualizare. Da, se poate. În România. Și un nou programator este dorit acum în echipă pentru a duce mai departe această poveste de succes. Pentru a înțelege mai bine de ce merită să ocupi un loc în PRO SYS și cum te poate ajuta în dezvoltarea ta profesională o carieră aici, am discutat puțin cu Petrică Bărbieru, manager general al companiei:

Ce fel de proiecte sunt disponibile acum în compania PRO SYS?

Avem în derulare proiecte legate de managementul sistemelor de calcul – servere, sisteme de stocare, sisteme HPC. Integrarea sistemelor proprii de management într-o structură unitară, reprezintă obiectivul final.

Mai multe informații găsiți pe site-ul nostru: http://prosys.ro/

Care este descrierea mai detaliată a jobului de programator în PRO SYS și ce fel de candidați sunt așteptați să aplice?

Ne interesează o persoană care să aibă cunoștințe și experiență cu următoarele limbaje/tehnologii:

1. Cunoștințe bune Javascript (atât pe parte de client cât și pe parte de server-node.js)

2. Cunoștințe de proiectare/implementare UI/UX

3. Familiar cu CSS/HTML

4. Înțelegere amănunțită REST/JSON

5. Experiență în folosirea intrumentelor de Unit Testing/CI/CD

6. Familiar cu linia de comandă (Linux)

7. Shell scripting

Constituie avantaje:

1. Cunoștințe bune Python si/sau Erlang

2. Familiar cu linia de comandă Solaris și/sau *BSD

Beneficiile oferte de noi:

1)      Salariu atractiv

2)      Bonusuri în funcție de perfomanțe

3)      Posibilitatea lucrului cu echipamente și tehnologie de ultimă oră

Și cel mai important: Oportunitatea de a fi implicat în lansarea produselor hardware 100% românești care să aibă impact pe piața națională și internațională.

Care sunt oportunitățile de dezvoltare profesională de care beneficiază un angajat al companiei?

PRO SYS operează cu tehnologii de ultimă oră din domeniul IT, mai exact în zona serverelor, sistemelor de stocare și soluțiilor HPC. Proiectarea, testarea și validarea de produse / soluții noi, necesită cunoștințe avansate și un mediu de lucru adecvat. Oportunitățile de învățare / specializare sunt vaste și provocatoare, mai ales ca PRO SYS este printre puținele companii românești care realizează servere și sisteme de stocare sub brand propriu și are soluții în zona HPC și în zona virtualizării.

Simți că te potrivești pentru această poziție? Atunci trimite CV-ul tău și câteva informații despre tine pe adresa: office@prosys.ro

Comments