Oportunități de dezvoltare profesională pe 25 și 26 martie

Dacă ești în căutarea unui job sau a unui program de internship, probabil deja ți-ai descărcat CV-ul Barecode și te pregătești deja pentru participarea la târgul Angajatori de TOP de pe 25 și 26 martie de la Sala Palatului. În cazul în care abia ai aflat despre el, îți recomand să intri pentru a-ți realiza CV-ul, pentru că weekend-ul acesta se poate dovedi unul foarte norocos. Cine știe…Poate chiar de acolo vei pleca cu interviuri stabilite la jobul pe care ți-l dorești. Ai link-ul aici: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti.

12718335_10153490384192297_3311217028703156566_n

Angajatori de TOP nu este doar un eveniment unde se strâng mai multe standuri de companii și tu poți aplica la joburi. În cele două zile pe care se întinde ai mai multe oportunități de dezvoltare profesională care te pot ajuta pentru a te îndrepta către cariera la care visezi. Care ar fi?

Conferințe și workshop-uri dedicate pe diverse domenii de activitate

O mulțime de companii participante la târg vor susține workshop-uri și vor prezenta următoarele lucruri:

-          Locurile de muncă disponibile la momentul actual

-          Așteptările pe care le au de la candidații care aplică

-          Proiectele în care vei fi implicat dacă vei lucra acolo

-          Detalii cu privire la mediul de lucru din cadrul companiei

-          Insight-uri din industria de care ești interesat

-          Trend-uri de dezvoltare în sectorul de activitate de care aparțin

-          Motivele pentru care ai alege fiecare companie

-          Tips & Tricks pentru o evoluție cât mai rapidă în carieră

Lista tuturor conferințelor și workshop-urilor la care poți participa o găsești aici: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/conferinte_seminarii.

Din seria conferințelor și workshop-urilor disponibile, o să scot în evidență două categorii importante: TechTalks și SkillShops, pe care ți le detaliez mai jos:

TechTalks

Dacă te pasionează domeniul IT, cu siguranță trebuie să participi aici. TechTalks este un conferinta ce va avea loc pe 26 martie la Sala Palatului și este destinata special profesioniștilor din industria ITe. În cadrul evenimentului, poți participa la două tipuri de prezentări:

-          Conferințe TechTalks

Vor fi prezentate studii de caz, demonstrații live de scripting și proiecte la care lucrează companiile în prezent. Și bineînțeles, în funcție de aceste proiecte, te poți convinge unde ți-ai dori să aplici. Discuțiile sunt dedicate unor tematici specifice – Agile, Software Development sau Cloud.

-          TechLab-uri

Aici vor fi prezentate procese și inovații dezvoltate de companii și exemplificate chiar de profesioniștii care lucrează acolo.

Înscrierea la TechTalks este gratuită, însă locurile sunt limitate. Prin urmare, grăbește-te să aplici la: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/Tech_Talks

SkillShops

Ce vei afla în cadrul unui SkillShop?

-          Informații relevante despre beneficiile pe care ți le aduce un program de internship/trainee;

-          Sfaturi utile despre cum să identifici job-ul potrivit pentru tine, cum să îți îmbunătățești CV-ul, cum să te comporți la interviu și cum să obții cele mai bune rezultate la testele de la interviu;

-          Direcții despre cum să te dezvolți din punct de vedere profesional;

Câteva dintre companiile care vor susține SkillShop-uri pe 25 și 26 martie sunt: Accenture, BCR, Coca Cola HBC, JTI, Oracle, HP, Genpact.

Fiecare SkillShop are un număr de participanți limitat la 40. Pentru a te afla printre aceștia, trebuie să te înscrii cât mai repede: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/sectiune/18

CV Experts sau locul unde se întâmplă magia cu CV-ul tău

Profesioniștii de la CV Experts te vor aștepta și de data aceasta la târg. Dacă ești nesigur pe forma CV-ului tău, pe structura lui sau pur și simplu ți-ai dori să afli o opinie cu privire la felul cum ai expus informațiile, ar fi perfect să treci pe la ei. Cu siguranță te pot ajuta să oferi CV-ului tău acel plus de valoare care îl va evidenția într-o mulțime de CV-uri identice.

Ești în căutarea unui job, însă ai alte planuri pentru 25 și 26 martie? În locul tău, m-aș gândi serios să le anulez. Orice plan de distracție, are nevoie de un job bun care să-l susțină cu adevărat. Nu crezi? Descarcă-ți CV-ul Barecode (http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti), înscrie-te la oportunitățile de dezvoltare profesională despre care ți-am povestit și mergi la Angajatori de TOP pentru găsirea jobului potrivit:)

Comments