WordPress Front End Coder la Creative Coding:)

Logo Creative CodingAcum patru ani și jumătate, trei studenți discutau într-un local din Vâlcea, numit Jazz despre ce nume să pună firmei pe care voiau să o deschidă. Primele variante cu care au mers la Registrul Comerțului erau deja luate, așa că aveau nevoie de ceva nou. La un moment dat, Cristi, unul dintre parteneri a spus “Creative”, Daniel a spus “Coding”, iar Andra a marcat numele pe o hârtie. Ce ne-a plăcut atunci? Numele suna bine în engleză. Și nu a fost o alegere rea. Pentru că de două săptămâni a luat naștere și Creative Coding London LTD:) 

Cu ce ne ocupăm la Creative Coding?  

1) În general, alegem proiectele pe care alte firme le consideră dificile sau nu foarte profitabile din punct de vedere al timpului alocat:) Ne place mult să lucrăm de la 0 și să ne punem amprenta personală pe ceea ce facem.

2) Pe piața din România ne-am concentrat foarte mult pe domeniul industrial. Am lucrat cu fabrici foarte mari din țară pe diverse proiecte ce implicau atât backend coding cât și front-end coding.

3) De doi ani și jumătate lucrăm pentru piața din UK pe proiecte de dezvoltare custom în Magento, WordPress dar și dezvoltare de la 0.

Am decis să o luăm din nou de la început și considerăm că merită să construim povestea Creative Coding și în UK. De aceea a luat naștere o nouă firmă cu sediul acolo. 

Avem proiecte din ce în ce mai multe și avem acum nevoie de ajutorul tău:)

front-end-developer-wanted-illustration

Care sunt cerințele jobului? 

- Să cunoști foarte bine HTML, CSS, Less/Sass, JavaScript (jQuery) 

- O cerință de bază este reprezentată de faptul că vom avea nevoie des să te ocupi de codarea temelor de WordPress de la 0. Cunoștințele de PHP sunt necesare pentru ca va trebui să construiești și module de WordPress.

- Bootstrap și/sau alte CSS Frameworks

- Responsive/Adaptive Development

- UX/Usability

- Cross Browser/Cross- Platform Development

- Website Speed/Performance

- Debugging Tools (Firebug etc)

Jobul va fi unul part-time cu program de 6 ore pe zi. 

Avantaje? 

1) Vei avea posibilitatea de a învăța lucruri noi de la programatori mai experimentați. Începem de la nivelul acesta, dar ne vom asigura că atunci când vei pleca de la noi (bineînțeles, te poți și pensiona de aici:)))), vei fi mândru de felul cum ai evoluat.

2) Vei avea oportunitatea directă de a lucra cu clienți din UK. Te asigur că îți vor plăcea mai mult decât clienții din România:)

3) Oferim flexibilitate destul de mare a acestui program. Și nu o spunem doar așa ca să dea bine în anunț:) De exemplu, dacă ești la facultate și nu poti să vii în fiecare zi timp de 6 ore, putem să construim împreună un program care să te avantajeze. Suntem la birou până la 8 seara, așa că ai suficient de mult timp pentru a te organiza cum îți place mai bine.

De asemenea, ca un mic pont: Viitorul sună bine în legătură cu ceea facem pe piața din UK, iar evoluția ta profesională va ține pasul cu cea a dezvoltării firmei noastre:) 

Dacă simți că ești Creative, dar știi și Coding, Creative Coding poate sună bine pentru tine:) Locația biroului nostru este în București, în Casa Presei Libere. 

Așteptăm CV-ul tău pe adresa și sperăm să ne poți spune în e-mail câte ceva despre tine: contact@creative-coding.ro 

Sursă foto: dribbble.com

Comments