Top 5 lucruri faine pe care le poți face joi și vineri la Angajatori de TOP!

Joi și vineri va avea loc cel mai mare Târg de Carieră din România, la Sala Palatului. Sper că ți-ai făcut CV-ul Barcode și că deja te-ai înscris. Dacă încă nu ai apucat, mai ai la dispoziție doar o zi: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti

ptr articol_Vizual-ADT

Se vor întâmpla o mulțime de lucruri faine, iar oportunitățile sunt toate de partea ta. Iar în acest articol, am încercat să-ți prezint top 5 activități pe care le poți bifa în aceste două zile:

5) Consiliere în timp real asupra CV-ului tău!

Ți-ai făcut deja un CV, însă ești oarecum nesigur că este potrivit pentru joburile pe care dorești să aplici? Consideră problema deja rezolvată! Vizitează standul echipei CV Experts, chiar încă de la începutul târgului. Experții în recrutare, îți vor oferi o scurtă ședință de consiliere live chiar pe CV-ul tău. Astfel, îi poți aduce modificările care să te ajute în obținerea jobului ideal pentru tine!

4) Începe să-ți construiești un brand personal ca profesionist

Joi 22 octombrie, începând cu ora 15.55, în sala B, are loc un workshop foarte interesant cu Mihaela Feodorof despre:

-          Caracteristicile brandului personal

-          Crearea și cultivarea brandului personal în spiritul valorii și al performanței

-          Importanța și menținerea reputației personale în carieră

-          Soluții și direcții în cultivarea unui brand personal în domeniul în care aceștia doresc să se specializeze

-          Brandul personal conectat cu brandul organizației

Înscrie-te pe: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/36194/

3) Cunoaște noi companii în care poți beneficia de cele mai fresh oportunități

Anul acesta, pe lângă companiile cu istoric de prezență la Angajatori de TOP, vor participa și companii noi. Îți recomand, dacă te interesează, să vizitezi standurile lor. Care sunt aceste companii?

BCC, Prysmian Group, SGS România, Synertrade, Unilogic Information Technology Ltd, DB Schenker SSC, CHEP România, Cărturești, IT3Sixty – The Northern Ireland IT Gateway.

2) Participă la Skill Shop-urile care ți se potrivesc!

În afară de aplicarea cu CV-ul Barcode la joburile dorite, poți participa la o serie de workshop-uri care îți oferă posibilitatea de a-ți îmbunătăți diverse competențe și abilități personale cu impact real în evoluția ta profesională.

De ce ar trebui să participi? Ai ocazia să identifici care sunt cele mai căutate competențe și abilități de către companiile din România. Și bineînțeles, poți afla diverse soluții pentru a-ți îmbunătăți vizibil performanța și eficiența actuală.

La care Skill Shop-uri îți recomand să te duci?

Joi:

Tech Lab susținut de IBMhttp://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/Tech_Talks

Skill Shop BPO susținut de Computer Generated Solutions Româniahttp://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/36041/

Skill Shop HR susținut de Automatic Data Processinghttp://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/35614/

Vineri

Tech Lab susținut de Oraclehttp://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/35626/

Skill Shop BPO susținut de TELUS Internationalhttp://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/35946/

Evenimentul continuă și sâmbătă la Athenee Palace Hilton cu sesiunile Tech Talks și te poți înscrie pe următorul link: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/Tech_Talks

13

1)      Însă cea mai tare experiență care te așteaptă este posibilitatea obținerii unui interviu direct la târg!

Pentru prima oară la un târg de carieră din România, ai șansa de a susține un interviu de angajare chiar în direct. Va exista un spațiu special amenajat în cadrul evenimentului Angajatori de TOP. Dacă ești interesat de o anumită poziție, aplici și compania respectivă apreciază că ești candidatul potrivit, te va putea invita chiar atunci la o discuție în cadrul unui interviu. Practic, vei avea oportunitatea de a fi angajat chiar în timpul târgului!

Ne vedem la Angajatori de TOP?

Comments