Despre Joburi în CGS România

cgs_color_3inchÎn multe companii, pentru o mulțime de posturi, cerința principală pentru angajare este experiența de minimum doi ani în domeniul respectiv. Bineînțeles, întrebarea care apare în aceste cazuri este: “Cum pot eu să-mi fac experiență, dacă nimeni nu mă acceptă înainte să o am?” Există, însă și companii care obișnuiesc să ajute tinerii la început de drum, fără să țină cont de prezența anterioară în câmpul muncii. Una dintre aceste firme este CGS România, iar pentru mai multe detalii cu privire la oportunitățile existente acum, am vorbit cu Iuliana Stan, Recruitment Manager. 

1)   De ce ar alege un tânăr absolvent să-și înceapă cariera în CGS?

La CGS România, tinerii fără experienţa unui loc de muncă, îşi pot găsi cu usurinţă un job. Considerăm ca e o mână pe care o întindem tinerilor, care, de regulă, nu se pot angaja în alte locuri fără o experianţă de minim 1 an. Toate job-urile noastre presupun o perioadă de training și de acomodare, care poate dura între 2 săptămâni și 2 luni, depinzând de complexitatea postului.

CGS Romania (3)2)   Care sunt cele mai interesante locuri de muncă pe care le oferă acum CGS pentru tinerii candidați?

Posturile disponibile care ar putea prezenta cel mai mare interes pentru cei care doresc să lucreze alături de noi ar fi: reprezentant relații clienți, ofițer colectare debite, customer care specialist, it helpdesk, accounts receivable. Posturile presupun vorbirea fluentă într-o limbă straină: engleza, franceza, spaniola, germana, portugheza, italiana sau olandeza, dar şi abilităţi de comunicare, tehnice etc.

3)   Ce fel de proiecte sunt disponibile acum și ce fel de candidați sunt așteptați pentru fiecare dintre ele?

Pentru a deveni angajat CGS Romania candidații noștri ar trebui să aibă următoarele competenţe: abilități de comunicare, flexibilitate, comunicare într-o limbă străină, profil tehnic sau financiar.

CGS Romania4)   Se știe deja că piața locurilor de muncă pentru vorbitorii de limbi străine este destul de ofertantă. Cu ce vine în plus CGS pentru a atrage cei mai buni candidați?

CGS România se diferențiază de celalalte companii prin faptul că oferă posibilități de formare și dezvoltare ulterioară, în cadrul companiei. Asta înseamnă că un angajat se poate dezvolta atât pe plan orizontal, care presupune mutarea într-un alt department, în funcție de abilitățile necesare acestuia, cât și pe plan vertical, asta însemnând promovarea în departamentul în care activează. E foarte important de precizat faptul că 90% din angajații noștri din pozițiile de middle și upper management au fost promovați din interiorul companiei.

5)   Cât de mult țineți cont de experiența anterioară a unui candidat care aplică pentru un job entry level?

Pentru a aplica pentru posturile CGS Romania nu este necesară nici un fel de experiență. Viitorii angajați vor fi pregătiți de către noi prin trainguri diverse, pentru proiectele în care vor fi ulterior implicaţi.

6)   Care sunt avantajele angajării la CGS în cazul studenților?

CGS Romania este opțiunea perfectă pentru un student, datorită programului flexibil. Acesta poate munci 4 ,6 sau chiar 8 ore, în funcție de disponibilitatea sa. Doar trainingul iniţial trebuie efectuat în regim full time.

7)   Care sunt oportunitățile de dezvoltare profesională de care beneficiază angajații companiei?

Angajații noștri se pot dezvolta în următoarele domenii:

-    HR , unde include și partea administrativă

-    IT , unde există posturi tehnice cât și foarte tehnice, de nivel suport 1.5, 2 sau 3

-    Management, unde intră posturile de backup team leader, team leader, quality assistance, coach, case controller, dispatch, project manager.

-    Training

Sper ca acest interviu să te ajute pentru a-ți face o imagine despre oportunitățile de carieră existente în CGS România. Daca dorești să afli mai multe despre joburile puse la dispoziție, te rog, accesează: http://cgs-romania.ro/posturi-vacante/. Și de asemenea, să știi că acum e randul tau să pui intrebarile. Vrei totuși să afli mai multe? Așteptăm comentarii în secțiunea de mai jos și te asigur că vei primi raspunsurile așteptate!

Comments