Ești “Creative”? Știi și “Coding”? Te așteptăm la Creative Coding!

1Acum aproape patru ani, trei studenți discutau într-un local din Vâlcea, numit Jazz despre ce nume să pună firmei pe care voiau să o deschidă. Primele variante cu care au mers la Registrul Comerțului erau deja luate, așa că aveau nevoie de ceva nou. La un moment dat, Cristi, unul dintre parteneri a spus “Creative”, Daniel a spus “Coding”, iar Andra a marcat numele pe o hârtie. Ce ne-a plăcut atunci? Numele suna ok pentru UK, piața pe care ne doream să ajungem atunci. A fost ales bine. Astăzi ne dorim pe cineva alături cu care să lucrăm cot la cot în biroul din București pentru proiectele din Londra.

Cum îți dai seama dacă suntem potriviți noi pentru tine și tu pentru noi? 

Jobul este de Front-end Developer și vei lucra direct cu Back-end Developer-ul și de asemenea cu Art-Director-ul în vederea dezvoltării diferitelor website-uri și aplicații web.

Responsabilități

1.Vei fi responsabil pentru dezvoltarea și implementarea părții de Client Side a interfeței grafice cu utilizatorul pentru website-uri și alte canale online.

2. Este necesar să știi să scrii cod de la 0 pentru Client Side, folosind HTML4 și 5, XHTML, CSS2 & 3, JavaScript și jQuery

3. Vei lucra direct cu Art Director-ul și echipa de Content pentru a realiza diferite update-uri la website-uri în lucru

4. Va conta foarte mult să-ți aloci un focus cât mai mare către menținerea standardelor de codare, testare și documentare a proiectelor.

5. Dorința de a învăța și de a te menține permanent la curent cu standardele web, trend-uri în web design/eCommerce și cu progresul diverselor tehnologii de programare este de asemenea importantă.

6. Este esențial să dezvolti o strânsă legătură cu User Experience Architect, Web Designers, Online Production Manager, în realizarea proiectelor la care vei lucra.

Experiență și competențe necesare

1. Cunoaștere foarte bună a (X)HTML, CSS, JavaScript și jQuery

2. Abilitatea de a implementa partea de Client Side folosind Bootstrap Framework

3. Bună cunoaștere a {less} (CSS pre-processor) sau dorința de a învăța pentru a putea implementa în website-uri.

4. Să știi să folosești foarte bine Photoshop și Illustrator.

5. Experiență în Content Management Systems și în lucrul cu soluții de eCommerce.

6. Experiență în optimizarea codului Client Side în vederea realizării compatibilității Cross-Browser.

7. Automotivat. Ne place să credem că fiecare persoană poate să lucreze cu deadline-uri strânse fără a fi constrânsă din exterior:)

8. Abilitatea de a lucra în echipă cu alți membri ai echipei la distanță (Skype Call, G+Hangouts). Jumătate din echipa cu care vei lucra se află la Londra, cealaltă jumătate va fi mereu în același birou cu tine:)

9) Trebuie să știi foarte bine engleza atât la nivel conversațional cât și scris deoarece majoritatea membrilor din echipa cu care vei lucra sunt englezi nativi:)  

Competențe de dorit (dar nu obligatorii)

1. Cunoașterea PHP, XML, JSON

2. Cunoașterea lucrului cu AJAX și DOM

3. Cunoaștere InDesign și Flash

Jobul va fi unul part-time cu program de 4 ore pe zi. Avantajul principal? Oferim flexibilitate destul de mare a acestui program. Și nu o spunem doar așa ca să dea bine în anunț:) De exemplu, dacă ești la facultate și nu poti să vii în fiecare zi timp de 4 ore, putem să construim împreună un program care să te avantajeze. Suntem la birou până la 8 seara, așa că ai suficient de mult timp pentru a te organiza cum îți place mai bine.

Sediul nostru este în Casa Presei Libere și ne angajăm să organizăm periodic un Orange Movie Night la birou cu Popcorn inclus:)

Dacă simți că ești Creative, dar știi și Coding, Creative Coding este răspunsul pentru tine. Așteptăm CV-ul tău pe adresa: contact@creative-coding.ro 

Comments