Targul Online pentru Absolvenţi

Ai trecut cu bine de sesiune şi poate chiar ai depăşit victorios etapa licenţei. Fie că eşti student sau proaspăt absolvent, în mod categoric lumea e la picioarele tale vara aceasta. Şi în afară de lume…mai există şi 27 de angajatori de top care doresc să faceţi cunoştinţă până la finalul vacanţei. Hipo.ro are grijă de viitorul tău profesional şi de aceea a realizat cadrul ideal pentru ca tu să-ţi găseşti un job. Iar aici ai o listă completă de unde poţi alege: http://goo.gl/WQkSSA.

Şi în afară de asta…săptămâna aceasta şi nu numai, vei avea ocazia de a discuta direct, printr-o sesiune de live chat cu reprezentanţii următoarelor companii:

-          22 iulie, de la ora 14.00 cu Asseco South Eastern Europe România

-          23 iulie KPMG, de la ora 13.00

-          Între 21 iulie şi 4 august (data şi ora vor fi comunicate în curând) cu Genpact

Eu am pentru tine o listă de 7 motive pentru care nu aş sta pe gânduri şi m-aş înscrie cât mai repede la aceste sesiuni virtuale:

1)      Ai citit până acum sute de job description-uri şi ai rămas cu sute de neclarităţi în urma analizării lor. Din păcate, în cadrul interviului s-a dovedit prea târziu momentul aflării răspunsurilor. Acum ai şansa de a afla întâi răspunsul pentru a te decide în mod clar, dacă trebuie să faci aplicarea.

2)      Ştii clipa aceea de la finalul unui interviu când angajatorul spune zâmbitor: “Ai întrebări?” Da, normal că ai, doar că dintr-o dată ochii recrutorului parcă au aruncat direct un nod în gâtul tău şi nu mai poţi scoate un cuvânt. Uite că acum ai ocazia, ca din spatele monitorului să pui curajul înainte şi să afli tot ceea ce doreşti.

3)      Suntem în era tehnologiei. Îţi repeţi acest lucru cu fiecare sesiune de chat pe care o ai cu prietenii tăi pe Facebook. Ce ar fi să profiţi de beneficiile digitale şi pentru construirea viitorului tău profesional? Acceptă o sesiune de chat care chiar va aduce câştiguri reale carierei tale.

4)      Există mereu un moment când dai peste un job description care nu ţi se potriveşte deloc. Dar oportunitatea este exact în compania unde ţi-ai dori să lucrezi. Şi bineînţeles, te întrebi: „Oare au ceva şi pentru profilul meu?” Dacă vei intra în sesiunea de chat cu una dintre companiile enumerate mai sus, cu siguranţă vei afla mult mai uşor răspunsul.

5)      „Dacă nu am experienţă are rost să aplic? Am terminat Marketing, dar vreau să lucrez în domeniul financiar. Este posibil? Am mai lucrat, dar nu în domeniul în care visez să ajung. Sunt eligibil pentru un post acolo?” Ţi-au trecut vreodată prin cap? E cazul să elimini aceste nelămuriri şi să afli concluziile direct de la angajatori.

6)      „Ce calităţi sunt apreciate la un CV? Cum vor fi testele prin care voi trece? Oare va fi dificil interviul?” Recunoaşte: De obicei eşti nevoit să descoperi la faţa locului răspunsul pentru aceste întrebări. Cam frustrant, nu? Dar dacă îţi vei lua o ora liberă săptămâna aceasta, cu siguranţă vei fi mult mai liniştit când vei ajunge în competiţia finală.

După cum ştii, orice lucru bun are o limită. La fel se întâmplă şi cu locurile pentru aceste sesiuni de chat cu angajatorii. Deşi perioada de înscriere s-a terminat pe 15 iulie, încă mai este permis accesul. Prin urmare… înscrie-te cât mai repede pe: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/targabsolventi/sectiune/2

Am spus 7 motive, nu? Ultimul ar suna cam aşa: Atunci când ai la dispoziţie şansa de a afla mai multe şi de a face mai bine ceva…nu o rata. Ştii cum e să te descurci complet singur. Acceptă ajutorul mentorilor atunci când ei ţi-l oferă.

Mult succes!

topa_homepage

Comments