Despre Joburi în Teleperformance

logo headerContinuăm seria de interviuri Despre Joburi cu răspunsurile oferite de către Florin Panait, Director de Resurse Umane la Teleperformance. Ce vei afla dacă citești articolul de mai jos? În primul rând, mai multe informații despre oportunitățile existente în companie, în al doilea rând sfaturi despre cum poți obține un job aici și în al treilea rând….Ar trebui să parcurgi următoarele rânduri:) S-ar putea ca vara aceasta, cariera ta să înceapă la Teleperformance!

IMG_6959_res1. De ce ar alege un tânăr absolvent să-și înceapă cariera în Teleperformance?

Teleperformance este o companie dinamică cu multiple oportunităţi de dezvoltare profesională şi personală, noi le oferim angajaţilor nu doar un simplu loc de muncă ci creăm pentru ei condiţiile dezvoltării unei cariere. Preocuparea noastră continuă este încurajarea angajajaţilor de a-şi cultiva potenţialul personal şi a ajunge să performeze. Motto-ul nostru este  “Transforming passion into excellence” şi vă pot spune fără a exagera că angajatul este centrul  preocupărilor noastre, lucru ce se face simţit încă din primele zile prin sesiunile de training oferite, prin metologiile concrete de urmărire şi dezvoltare a carierei, prin programele motivaţionale dezvoltate intern şi oferite tuturor angajaţilor noştri. Principalul ţel al procesului nostru de recrutare este de a atrage alături de noi pe cei mai buni şi mai talentaţi tineri şi de a-i ajuta să-şi descopere potenţialul, crescând alături de echipa noastră.

2. Care sunt cele mai interesante locuri de muncă pe care le oferă acum Teleperformance pentru tinerii candidați?

Cred că toate sunt în egală măsură interesante, depinde doar de ceea ce cauţi. Dacă vrei să faci suport tehnic sau customer service, dacă ştii o limbă străină sau nu, dacă ai talente de negociator sau de bun vânzător, sunt sigur că toate acestea ofera ceva interesant fiecărui angajat, experienţa anterioară nefiind esenţială.

3. Ce fel de proiecte sunt disponibile acum și ce fel de candidați sunt așteptați pentru fiecare dintre ele?

În prezent sunt disponibile atât proiecte pentru clienţii locali cât şi pentru cei internaţionali. Pentru proiectele locale căutăm în general candidaţi entry-level, dinamici şi dedicaţi, dornici să se dezvolte alături de o echipă profesionistă. În ce priveşte proiectele internaţionale, căutăm foarte buni vorbitori de limbi străine precum rusă, poloneză, spaniolă şi altele şi cu un anumit nivel de cunoştinţe tehnice sau o minima înclinaţie pentru a învăţa detalii mai tehnice.

IMG_6910_res4. Se știe deja că piața locurilor de muncă pentru vorbitorii de limbi străine este destul de ofertantă. Cu ce vine în plus Teleperformance pentru a atrage cei mai buni candidați?

Un mediu profesionist şi plăcut, un mediu de lucru multicultural şi în care se pune cu adevărat accentul pe oameni, oferindu-le acestora oportunităţi de dezvoltare.

5. Cât de mult țineți cont de experiența anterioară a unui candidat care aplică pentru un job entry level?

Experienţa anterioară a unui candidat care aplică pentru un astfel de job, de cele mai multe ori nu este necesară. Importante sunt atitudinea acestuia, dorinţa de a se integra într-un colectiv în continuă dezvoltare, aspiraţia de a învăţa mereu lucruri noi şi de a deveni din ce în ce mai bun.

11016581_10153183164414672_321234177_n6. Care sunt avantajele angajării la Teleperformance în cazul studenților?

Avantajul principal este faptul că studenţii angajaţi la Teleperformance pot beneficia de un program cu adevărat flexibil, astfel putând merge la cursuri fără nici o problemă. Şi desigur, un important punct de atracţie pentru angajaţii noştri care sunt studenţi, îl reprezintă mediul de lucru, care este tânăr, provocator şi dinamic.

7. Care sunt oportunitățile de dezvoltare profesională de care beneficiază angajații companiei?

Prin intermediul trainingurilor constante de care beneficiază în cadrul companiei, cât şi prin implicarea efectivă în bunul mers al proiectelor în care lucrează, angajaţii noştri devin adevărate ‘comori’ din perspectiva cunoştinţelor cu care ei se îmbogăţesc. Dezvoltarea profesională a acestora se poate produce atât prin avansarea în cadrul proiectului cu care au pornit colaborarea cu noi cât şi prin implicarea lor în alte proiecte derulate în sediile Teleperformance din alte ţări.

Sper ca acest interviu să te ajute pentru a-ți face o imagine despre oportunitățile de carieră existente în Teleperformance. Daca dorești să afli mai multe despre joburile puse la dispoziție, te rog, accesează: https://www.facebook.com/teleperformance.romania. Și de asemenea, să știi că acum e randul tau să pui intrebarile. Vrei totuși să afli mai multe? Așteptăm comentarii în secțiunea de mai jos și te asigur că vei primi raspunsurile așteptate!

Comments