Te ajut să-ţi scrii CV-ul!

Articolul: Facem un CV interesant de citit în 5 secunde? a fost şi este în continuare unul dintre cele mai citite de pe acest blog. După postarea lui am primit foarte multe cereri pentru a oferi sfaturi privind realizarea CV-ului.

Datorită cererii mari, am decis s-o fac la modul mai concret de acum încolo. Prin urmare, împreună vom scrie CV-ul tău pe bune:) Mai frumos, mai interactiv, mai interesant pentru că îmi doresc mult să te angajezi cât mai repede. Nu vreau de la tine să obţii un job, ci sper să facem în aşa fel încât să primeşti JOBUL. Acel serviciu care să-ţi facă inima să bată mai tare şi după care tânjeşti acum.

Pentru a face acest lucru împreună, am câteva cerinţe la tine:

1) Să ştii exact ce job îţi doreşti  şi dacă se poate şi compania unde ai vrea să lucrezi. O dată cu CV-ul, vreau să primesc din partea ta şi câteva anunţuri de joburi unde te interesează să aplici. Dacă nu ştii asta încă, citeşte câteva articole de pe acest blog sau dă-mi un e-mail ca să discutăm despre asta.

2) Să ai până în 30 de ani. Nu fac discriminare, dar după cum ţi-ai dat seama, blogul are ca target de audienţă persoanele din generaţia Y.Iar a doua explicaţie este că deocamdată nu vreau să mă întind mai mult decât mi-e pătura. Eu având 24 de ani, nu cred ca am ajuns la un nivel suficient de experienţă pentru a oferi sfaturi pertinente persoanelor care cu siguranţă au trecut peste mai multe nivele decât mine.

3) Trebuie să ai deja un CV. Aştept din partea ta un CV completat cum ai ştiut tu + detalii despre tine, experienţa, educaţia şi competenţele pe care crezi că le-ai dobândit. Citeşte, te rog, înainte de a apela la mine articolul menţionat mai sus.

4) Aş vrea să recomanzi acest blog mai departe. Vreau să ajut cât mai multă lume şi îmi doresc să schimb ceva pe piaţa de recrutare din România. Dar am nevoie de ajutorul tău pentru a reuşi. Prin urmare, un share, o recomandare către prietenii tăi m-ar ajuta foarte mult.

5) Foarte important! Drumul este frumos, dar contează şi rezultatele. Pentru tine, dar şi pentru mine. Oferă-mi periodic feedback-uri după ce terminăm CV-ul: Cine te-a chemat la interviu, cum a fost acolo şi mai ales spune-mi când şi unde ai reuşit să te angajezi.

Nu sunt o expertă în HR. Şi tocmai de aceea sunt aici pentru tine. Din păcate, experţii în HR îţi oferă un răspuns final, dar nu neapăra răspunsurile pentru întrebările care te macină pe tine. Vreau să reuşim împreună şi sper că vom deveni o echipă frumoasă!

Voi încerca să fiu promptă:) Mă găseşti la andra.ionescu@creative-coding.ro sau pe Facebook la: https://www.facebook.com/andra.ionescu.737

Sursă foto: www.berkeleypr.co.uk

15468283-cv-curriculum-vitae-concetto-di-tag-cloud-parola-su-sfondo-bianco

Comments