Internship (plătit) la Garanti Bank timp de patru luni!

Asta chiar mi se pare o oportunitate bună dacă ţi-a trecut prin minte să lucrezi într-o bancă. Ştii şi tu cum se spune, că în acest domeniu nu intră chiar oricine, oricum. Prin urmare, acum chiar ai şansa de a face un prim pas.

Programul “Learn 2B a Banker” se adresează studenţilor sau absolvenţilor de domeniul bancar. Dacă îţi duci veacul prin A.S.E. cred că ai deja o bilă albă pentru că a fost deja încheiat un parteneriat cu universitatea.

Perioada internshipului este de patru luni de zile şi repet: Este plătit ceea ce aduce un mare plus. Motivaţia ta va fi cu totul alta dacă ştii că la final de lună îţi intră şi bănuţii. Durata lui este de patru luni, începând cu luna februarie şi până în mai. 

Cerinţele pentru candidatul ideal vizează cam toată studenţimea din A.S.E., la prima vedere:

- Plin de entuziasm. Ar fi culmea ca la 20 de ani să fii deja plictisit de viaţă.

- Student sau absolvent de studii superioare. Cititorii desprejoburi.com sunt cu siguranţă intelectuali:D

- Cunoscător de limba engleză. Cartoon Network rulz!

- Bun comunicator. Cu siguranţă, abilitate dezvoltată excelent în studenţie pe holurile de cămin sau în faţa facultăţii la o bârfă mică:)

- Gândeşte original “outside the box”. D’oh, normal că eşti unic şi creativ. Aceeaşi impresie o am şi eu despre mine:))

- Lucrează eficient în echipă. Mai ales în perioada asta când s-au pus toţi profii pe tine cu proiectele.

- Implicat şi responsabil. Fie vremea cât de rea, treci tu cumva sesiunea:)

- Are curiozitatea de a învăţa şi interesul să se dezvolte. Cam de aceea ai aterizat la facultate, nu?

So, având în vedere că oricine te poate concura pe cerinţele acestea, scoate şi tu la înaintare o scrisoare de intenţie bine ticluită. În caz că ai uitat cum se face: http://www.desprejoburi.com/index.php/2013/10/19/hai-sa-facem-pe-bune-o-scrisoare-de-intentie/ . Nu de alta, dar ar fi păcat ca decizia să fie luată exclusiv pe criterii subiective. Arată că îţi doreşti mai mult decât vecinul de cămin acest internship:D

Cei de la Garanti Bank scot în evidenţă câteva beneficii importante din urma acestei experienţe: diplomă de participare, scrisoare de recomandare şi oportunitate să fii selectat pentru eventuale job-uri ce pot apărea pe viitor în companie. Ce sfat îţi dau eu?

Nu pleca la drum cu ambiţia de a rămâne acolo. Pentru că dacă nu se va întâmpla asta, te va durea şi vei intra în depresie. Gândeşte-te aşa: Am acum ocazia ca patru luni să învăţ pe bune ce se întâmplă într-o bancă. Pot vedea viaţa de dincolo de filele de la Tehnici Bancare. Am şansa să cunosc Liga I bancară şi să fur meseria despre care nimeni nu ne învaţa la şcoală. Şi voi fi şi plătit pentru asta.

Hai nu mai sta pe gânduri. humanresources@garantibank.ro e adresa. Aştept veşti de la tine:)

Print

Comments