Career Leader – Aplică, experimentează, câştigă un internship!

Pun pariu că ţi-a trecut prin cap cel puţin o dată următoarea întrebare: “De ce nu am şansa ca măcar o zi să observ cum e un anumit mediu de lucru şi apoi oportunitatea de a primi un post după această încercare?”

Pare cam S.F. problema, nu? Să lucrezi 8 ore într-o anumită companie alături de cei mai buni specialişti, iar după încheierea acestei încercări să ţi se spună: “Te descurci excelent. N-ai vrea un stagiu la noi în firmă?

Macheta Career LeaderCome on, guys…suntem în 2013. Aproape orice este posibil. Dacă eşti pasionat de consultanţă, IT sau banking, pregăteşte-te să afli răspunsul de la întrebarea de mai sus. Career Leader reprezintă primul pas către o carieră de succes şi te aduce faţă în faţă cu angajatori importanţi din aceste domenii. Echipa Akcees a pregătit pentru tine sesiuni de training de specialitate, studii de caz, simulări de business şi workshop-uri interactive. Ca întotdeauna, cei mai buni câştigă şi bineînţeles cei care se vor face remarcaţi vor fi răsplătiţi cu stagii de practică şi premii oferite de companiile participante.

Programul celei de-a patra ediţie Career Leader este următorul:

  • Consultanţă (luni, 28 octombrie): vei fi consultant pentru o zi şi vei participa la o simulare de business sub îndrmarea profesioniştilor Contrast Management Consulting, Controller Institut şi Colliers International
  • IT (marţi, 29 octombrie): vei afla ce presupune o carieră în tehnologie şi vei lucra alături de specialiştii Microsoft România.
  • Banking (joi, 31 octombrie): vei lucra alături de reprezentanţi BRD Groupe Societe General şi vei afla ce înseamnă o carieră în domeniul financiar-bancar.

Eşti pregătit să demonstrezi că poţi fi cel mai bun? Aplică acum completând formular de înscriere disponibil online la: http://akcees.com/career. Prima selecţie va fi realizată de specialiştii în resurse umane, în urma căreia vor fi aleşi 25 de finalişti care vor avea ocazia să participe la eveniment. Vei afla dacă faci parte din ei, miercuri 23 octombrie. 

Astfel de ocazii ştii că nu se ivesc în fiecare zi. Uită de scroll-ul haotic aplicat pe site-urile de recrutare. Demonstrează că poţi juca de la început în liga I. Te vei descurca! Mult succes!

Comments