Ce spui de un internship la Piraeus Bank?

The Social Interns_by Piraeus Bank_LogoAmploarea pe care a căpătat-o fenomenul Social Media şi în România a creat o multitudine de oportunităţi de joburi în ultima vreme. Mulţi dintre voi poate şi-ar dori să lucreze, de exemplu, în domeniul bancar dar ca, de obicei, un mare impediment este lipsa experienţei.

Dar ce spui dacă începi în forţă cu un Internship la Piraeus Bank? Campania de recrutare ţine până pe 15 octombrie. Există, bineînţeles, şi un element surpriză foarte interesant: Candidaţii trebuie să aplice cu contul de Facebook. Ceea ce mi se pare mai mult decât normal, până la urmă dacă îţi doreşti o carieră de success, dar încă nu ai făcut nimic concret până acum, e foarte important ca activitatea ta în Social Media să fie una intensă.  Cred că vă daţi seama şi voi că sunt importante şi alte aspecte: Cât de darnic eşti cu Like-urile şi cui le oferi? Îţi place să împarţi şi cu prietenii tăi conţinut media sau le ţii doar pentru tine? Poate citeşti lucruri atractive sau postezi fotografii ce reliefează şi latura ta profesională.

Pentru a aplica trebuie să accesaţi această aplicaţie: http://goo.gl/ZeKGWI, unde este necesară completarea formularului de aplicaţie. Vă sunt cerute anumite informaţii referitoare la cunoştinţele pe care le deţineţi, încărcarea unui CV şi a unei scrisori de intenţie. Partea interactivă este faptul că prietenii voştri vă pot susţine candidatura pentru acest Internship. Cum? Printr-un like, dar mai ales o recomandare. Este important ca oamenii care au avut şansa să vă cunoască foarte bine şi ştiu ce calităţi vă recomandă pentru acest internship să fie activi şi să vă acorde tot suportul lor. Pentru că sunteţi pasionaţi de Social Media, sunt sigură că veţi obţine toată susţinerea de care aveţi nevoie:)

La finalul etapei de înscriere desfăşurate pe Facebook, vor fi selectaţi 100 de candidaţi care vor fi supuşi unor probe practice, dar şi unui interviu clasic. Cei trei câştigători vor fi anunţaţi în cadrul unui eveniment de anvergură, la organizarea căruia vor participa chiar şi cei trei norocoşi.

Internshipul este unul plătit, iar activitatea se va desfăşura pe parcursul a trei luni de zile. Este o ocazie excelentă să pătrunzi într-un domeniu competitiv, unde vei avea oportunitatea de a învăţa foarte multe lucruri într-un timp scurt. Sfatul meu? Nu mai sta pe gânduri. Profită că eşti tânăr, la început şi ai energia de a acumula cat mai multă experienţă. Şi ştii foarte bine că primii ajunşi, de obicei sunt cei care vor scrie regulile jocului pe viitor:)

Mult succes!

Comments