Demonstrează că eşti candidatul potrivit pentru jobul dorit!

Mi s-a întâmplat şi mie. Sunt sigură că ai păţit-o şi tu. Fie că te-ai decis să-ţi găseşti un serviciu sau să-l schimbi pe cel actual, primul lucru pe care l-ai făcut în acest sens a fost să navighezi pe un site de recrutare online. Ai “frunzărit” câteva oferte din prima pagină, ai filtrat în funcţie de CV-ul tău şi apoi ai început să citeşti job description-urile care te-au interesat.

Însă de fiecare dată ai dat peste acel “ceva” care să te dezarmeze. Deşi ai calificarea necesară pentru jobul dorit, totuşi în mod frecvent ai fost minim al 1.000 – lea aplicant. Eşti dezamăgit, pentru că ai înţeles deja că CV-urile vor fi citite de către recrutori în ordinea primirii. Şi da, e foarte posibil ca un aplicant mult mai slab decât tine să fie cel ales. De asemenea, se poate întâmpla ca CV-ul tău să nu ajungă niciodată la evaluare.

De multe ori, ţi-ai fi dorit să existe oportunitatea unei selecţii juste. Un test care să te plaseze în funcţie de cunoştinţele şi de rezultatul obţinut, exact pe locul potrivit. Vrei să ai ocazia de a demostra că pregătirea acumulată până acum este reală şi nu ai aruncat doar nişte linii în plus în CV. De acum un astfel de serviciu există şi poţi beneficia şi tu de acesta.

Website-ul are adresa https://www.profiller.net/ . Profiller inovează introducând ideea unei recrutări şi mai ales a unei selecţii rapide, calitative şi eficiente. Pentru a obţine un interviu, trebuie să te afirmi prin competenţe şi experienţă profesională. O testare preliminară te poate ajuta să demonstrezi încă de la prima interacţiune că eşti candidatul perfect pentru interviul cu angajatorul.

Eşti convins că foarte mulţi din miile de aplicanţi de la anumite joburi, nu au nicio legătură cu domeniul de activitate. Profiller elimină din start posibilitatea ca o persoană nepregătită să ia locul unui candidat competent. Eşti sigur că prima selecţie s-a realizat într-un mod obiectiv şi eficient.

De multe ori ai aplicat la nişte joburi din anumite domenii un pic necunoscute pentru tine. Credeai că poţi învăţa pe parcurs dacă vei fi angajat acolo. Profiller îţi oferă şansa unei autoevaluări corecte.

Ţi-ai dorit dintotdeauna să beneficiezi de o selecţie corectă şi eficientă. Te-ai întrebat de multe ori de ce trebuie să aştepti ca recrutorul să citească înaintea CV-ului tău, mii de alte CV-uri nepotrivite. Ai vrut să ai şansa de a ieşi în faţă prin competenţă şi nu prin aparenţă. Profiller îţi oferă oportunitatea de a te poziţiona drept candidatul pregătit pentru jobul potrivit. Profită de ocazie, promovează schimbarea, arată că meriţi cu adevărat!

Nu mai permite persoanelor care apelează la trucuri de genul acesta, să-ţi ia locul la jobul dorit! 

Comments