Customer Care with English – Oportunitate la CGS România

Sesiunea s-a terminat cu bine. Vara a început frumos: întâlniri cu prietenii, distracţie la piscină şi bineînţeles ieşiri în club. Pare o vacanţă identică cu cele trăite până acum. Însă de data asta ai vrea ceva mai mult. Doreşti să devii independent financiar şi să te poţi bucura de timpul tău, plătind totul cu propriile tale resurse. Ştii că e momentul să ai un job şi îţi doreşti să începi de la ceva de nivel entry level de la care să ai multe lucruri de învăţat.

CGS România îţi oferă oportunitatea de a deveni specialist relaţii clienţi pe limba engleză. În primul rând ai nevoie de un nivel foarte bun de engleză pentru că vei ţine legătura exclusiv cu clienţi străini. Atenţia la detalii este importantă  pentru că va trebui să rezolvi diverse probleme, cereri şi plângeri din partea clienţilor. Promptitudinea este apreciată în mod special deoarece în toate activităţile tale va trebui să oferi o soluţie în termen scurt clienţilor CGS România. Suportul tehnic acordat va fi asigurat prin intermediul unor aplicaţii software şi toate interacţiunile tale va trebui să le înregistrezi în sistem. Orientarea către clienţi este esenţială pentru pe lângă faptul că te vei ocupa de diferite conturi vei fi şi prima persoană care le va asigura sprijinul atunci când întâmpina dificultăţi.

Pentru că facultatea va începe din nou în octombrie, acest job este exact ceea ce ai nevoie în momentul de faţă, deoarece vei lucra pe ture de după-amiază şi de noapte, astfel încât vei putea asista la cursuri în timpul zilei.

Deşi poate părea complicat mai ales dacă eşti la primul tău job, te asigur că vei beneficia de tot suportul CGS pentru ca într-un scurt timp să te acomodezi cu responsabilităţile tale. Sesiunile de training oferite de companie te vor ajuta să-ţi dezvolţi rapid nişte abilităţi importante pentru jobul tău. Pachetul salarial este de asemenea unul atractiv.

Mediul de lucru este unul tânăr, plăcut, în care îţi va fi asigurată dezvoltarea personală şi profesională. Te gândeşti deja la promovare? E foarte bine să-ţi doreşti a ajunge cât mai sus. Tocmai de aceea competiţiile organizate periodic şi concursurile pe echipe îţi vor oferi cadrul perfect de a trece peste diverse provocări.

Însă cred că cel mai important beneficiu este faptul că vei avea un start în cariera ta în una din cele mai mari companii de call center din România, aflată în top 15 pe plan mondial. Ai oportunitatea de a lucra pentru lideri din varii industrii la nivel mondial, ceea ce te va ajuta să acumulezi cât mai multe cunoştinte din foarte multe domenii. De asemenea, vei fi printre primele persoane care va afla despre produsele şi serviciile acestor firme aflate în top la nivel global în multiple sectoare economice.

În această vară poţi face primul pas pentru a deveni un om mare! Dacă consideri că te potriveşti acestui job şi-ţi doreşti să pui  piatra de temelie la baza vieţii tale profesionale, trimite CV-ul tău pe adresa recruitment@cgsinc.ro. Mult succes!

Comments