Microjoburi.ro. Sau ce poți să oferi pentru 50 de ron?

Examenele au trecut, vacanța a început și sunt sigură că ți-a trecut cel puțin o dată prin cap ideea: Cum aș putea să fac și eu rost de niște bani vara asta?

De angajat poate încă nu ești pregătit sau n-ai găsit jobul potrivit pentru tine. Dacă lucrezi deja, de multe ori ai avut senzația că salariul nu este suficient și ai avea nevoie de ceva în plus. Iar în momentele când te gândești la deschiderea unei afaceri proprii, te apucă o ușoară durere de cap numai la gândul unei responsabilități atât de mari.

Însă toate aceste probleme au ca soluție conceptul http://www.microjoburi.ro/. Sunt sigură că ai o anumită activitate sau chiar mai multe la care te pricepi foarte bine. Poate ești foarte bun la grafică sau pictură. E posibil să scrii frumos sau să te descurci la explicat tainele matematicii. Ești un om răbdător? Poți face corecturi gramaticale, traduceri sau împărțiri de pliante. Le ai cu IT-ul? Sunt atâția oameni care ar avea nevoie de o formatare a laptop-ului sau de instalarea unor programe. Frumusețea acestui site este faptul că serviciile pe care le poți presta au ca limită imaginația ta. Poți încerca fără probleme și lucruri un pic mai ieșite din comun cum ar fi: plimbat câinele de două ori pe săptâmănă, inițiere în tainele agățatului de fete în club, sesiuni de jogging sau de comunicare cu cineva.

Orice activitate postată are un preț standard de 50 de ron la care poti adauga 3 activitati aditionale (servicii conexe sau nu). E ca si cum ti-ai face un set de servicii cu valoare adaugata pentru a ajunge de la 50 RON la mult mai mult. Prin urmare, dacă îți exersezi talentul de vânzător și mai ales dacă oferi servicii de calitate, clienții vor fi motivați să aleagă un pachet complet.

 Practic, tu trebuie să te gândești bine și să-ți evaluezi exact munca pe care ai putea s-o prestezi pentru această sumă. Vei fi notificat în momentul in care microjobul tau este comandat și vei avea posibilitatea de a conversa cu clientul pe chat-ul de lucru al platformei în vederea stabilirii condițiilor de prestare a microjobului. La finalizarea serviciului, vei primi o evaluare și banii în contul de pe site. Retragerea ulterioară a banilor în contul de PayPal se va face în maxim trei zile lucrătoare de la retragere.

De ce ai apela la acest site?

1)      Deși 50 de ron pare o sumă mică, dacă vei presta același serviciu de mai multe ori pe lună, câștigurile tale vor crește tot mai mult.

2)      Lucrezi când vrei și cât vrei. Nu depinzi de un șef și nici de un program strict. Îl poți considera primul pas către deschiderea unui business.

3)      Îți exersezi atât calitățile din zona prestării serviciului , dar mai ales îți dezvolți o nouă latură pe partea de vânzări. Cu cât devii un mai bun vânzător, cu cât vei câștiga mai mulți bani.

4)      Spre deosebire de un loc de muncă stabil, îți poți schimba oricând fișa postului. Dacă te descurci în mai multe domenii poți sări către altă idee de pe o zi pe alta.

Microjoburi este alternativa ideală pentru un job mai ales pe timpul facultății. De asemenea, se poate dovedi o soluție bună de completarea veniturilor atunci când ai nevoie de mai mult. Este fun, este tineresc și mai ales foarte ușor de utilizat. Până la urmă și simplul fapt că te pricepi să le dai sfaturi în dragoste prietenilor tăi, îți poate aduce 50 de ron. Sună bine, nu-i așa? 

Comments