Avangate – poarta către excelență

7 ani de INOVAȚIE

130 de angajați care formează o ECHIPĂ puternică

SATISFACȚIA a peste 2800 de clienți printre care Bitdefender, Caphyon, 123contactform, Oxygen XML, sau RSJoomla, toate companii autohtone, precum și firme străine care acționează pe piața internațională: Kaspersky, Abbyy, Iobit, AVS4You.

Sunt principiile interne care au condus AVANGATE în top 3 furnizori mondiali de soluții eCommerce pentru producători de software și servicii de tip Cloud.

Secretul succesului? Întotdeauna au mizat pe cea mai puternică deviză: EXCELENȚĂ în orice activitate.

Sunt valorile pe care Avangate s-a bazat pentru accelerarea ritmului de creștere a acestei afaceri. Cu ajutorul lor, echipa răspândită pe trei continente, America de Nord, Europa și Asia s-a afirmat în domeniul soluțiilor eCommerce și management a rețelei de distribuitori pentru producătorii software din întreaga lume.

Deși proiectele au anvergură internațională, cu ajutorul standardelor operaționale și a noilor tehnologii, membrii reușesc să creeze o unitate. Se vorbește tot mai mult despre atmosfera corporate. Și da, există și aici. Se pune accentul pe competiție și performanță, dar într-o manieră cât mai fun posibil. Sunt organizate periodic teambuilding-uri pentru angajați, petreceri tematice prin care se sărbătoresc zilele de naștere ale colegilor sau reușitele importante ale companiei. Avangate și-a dorit construirea unei comunități active și dinamice. De aceea a fost facilitată  crearea unui spațiu propice legării prieteniilor. Angajații pot petrece momente relaxante la un joc de tenis sau socializând cu colegii în cadrul mesei de prânz oferite zilnic de către companie.

Care sunt punctele cheie cu ajutorul cărora a fost materializat termenul de unitate în Avangate?

Transparența. O dată pe lună, toți angajații primesc din partea CEO-ului un raport al realizărilor companiei, al obiectivelor atinse și au oportunitatea de a adresa întrebări.

Feedback. Fiecare membru al echipei este susținut permanent de către manageri pentru îmbunătățirea constantă a activității sale. Sesiunile de feedback, motivarea constantă și încrederea acordată sunt factori esențiali pentru dezvoltarea profesională a angajaților. În plus, la Avangate ai șansa de a oferi și tu feedback. ORICUI, chiar și top management-ului. Acest lucru ajută foarte mult la construirea încrederii între toți membrii grupului, indiferent de poziția pe care o ocupă.

Proactivitate. Experiențele trăite aici, au condus fiecare angajat către perfecționare, dezvoltare personală și creativitate. Angajații sunt încurajați să-și dezvolte spiritul de inițiativă și mai ales să-l evidențieze în proiectele pe care lucrează. Este susținută creșterea profesională a echipei și de aceea mediul de lucru plăcut facilitează accelerarea acesteia.

Ciprian Lupeanu – Development Team Leader la Avangate

“În Avangate, am ocazia să îmi valorific ideile, ceea ce este foarte important pentru mine. Dacă ești pasionat de o direcție sau de o strategie, opiniile îți sunt ascultate, luate în considerare și într-un final, puse în practică. Avangate este genul de companie care încurajează creativitatea și punerea în valoarea a fiecăruia.”

 Avangate demonstrează că o echipă bine construită poate transforma o idee inovativă într-o companie de succes. Următoarea țintă? Lider mondial!

Comments