Tjobs – Oriunde în lume

Fiecare dintre noi s-a gândit cel puțin o dată:Ce ar fi dacă aș pleca din România la muncă sau un internship?”

Unii dintre noi, au avut curajul să pună în aplicare acest plan. Părerile, ca de obicei sunt împărțite. Există părți negative, de genul: muncă multă, dor de casă, lipsa prietenilor etc. Însă de asemenea și aspecte pozitive, cum ar fi:

1)      O experiență nouă care te maturizează enorm.

2)      Cunoașterea locurilor noi pe care nu-ți permiți în mod normal să le vizitezi.

3)      Câștigarea unor venituri net superioare față de cele din România pentru prestarea aceluiași serviciu.

Există persoane care susțin că o plecare într-o altă țară este o dovadă de lașitate sau incompetență. Poate și eu am fost de multe ori în această zonă de opinii. Alții promovează cu tărie, ideea că afară curge numai lapte și miere.

Tjobs, în schimb, sprijină conceptul de alternativă. Tjobs.ro este o platformă online dedicată locurilor de muncă în străinatate. Oferă posibilitatea de a alege și altceva, de a experimenta lucruri noi și de a profita de anumite oportunități disponibile pe piață internațională. Ai șansa de a căuta un loc de muncă într-o altă țară, de a cunoaște alte culturi și de a încerca să te adaptezi într-o nouă societate.

Da, poate e vorba de locuri de muncă pentru care vei fi mult mai bine plătit decât în România.

Da, poate trebuie ca uneori să scazi un pic standardele pentru a avea parte de niște beneficii financiare mult mai mari.

Da, poate ar fi cazul să lași la o parte „ochelarii de cal” și să încerci să privești toate șansele pe care viața ți le pune la dispoziție.

Tjobs este soluția pentru astfel de situații. Îți oferă șansa de a alege din aproape 20.000 de locuri de muncă lunar, oriunde în lume. Te poți informa mai bine și de asemenea ai șansa să pui anumite întrebări unor oameni acreditați de a-ți oferi răspunsurile de care ai nevoie.

Dacă te-ai gândit ca vara aceasta să te găsească pe un tărâm nou și mai ales în cazul în care consideri că este timpul să capeți o experiență cu totul diferită te invit să accesezi http://www.tjobs.ro/ . S-ar putea să-ți schimbe viața. Sau măcar să-ți ofere perspectiva de a privi viitorul și din alt unghi.  Mult succes!

Comments