Regatul Creative Coding caută un oștean!

Ești un tânăr june pasionat de povești scrise în linii de cod? Sau poate o sensibilă domniță dornică să devină stăpâna basmelor IT? Te așteptăm în micul nostru regat din Casa Presei Libere.

Nu ne dorim un Harap Alb sau o Cosânzeana în domeniul programării, dar am vrea să știm că avem lângă noi un Ochilă care să ne dea o mână de ajutor pentru a reuși ÎMPREUNA!

Am vrea să pornești alături de noi galopul dezvoltării unor aplicații web pentru clienții noștri, dar să ne poți sprijini și pentru aplicațiile interne ale ogradei noastre. De la Făt Frumos, până la cel mai faimos Zmeu, toată lumea are acum nevoie de o prezentare a farmecelor sale pe Internet. Prin urmare, vrem ca tu să dai sens acestor noi miracole, prin realizarea website-urilor de prezentare și a magazinelor online. Și pentru că chiar și cel mai strașnic armăsar din lume, are nevoie de îngrijire de cea mai buna calitate, tu vei fi cel care se va ocupa de mentenanța anumitor lucrări.

Pentru a duce la bun sfârșit aceste sarcini ai nevoie de niște arme puternice. Dacă tu crezi că ai o teaca MySQL în care se află o sabie PHP, un arc HTML5 cu săgeți ascuțite de CSS3 și un buzdugan Javascript la care ai atașat un mâner Jquery sigur ești pe drumul cel bun. Ai un buzunar secret? Ai ascuns acolo un briceag Framework PHP și un bumerang Restfull Api? Fără doar și poate ești partenerul ideal.

O luptă în Basmul Codurilor trebuie să fie una creativă, prin urmare, ne interesează mai mult redutele cucerite de tine și nu atâta timpul petrecut pentru doborârea lor. Îți vom oferi ca răsplata pentru dibăcia ta 250 de galbeni europeni. Și pentru că știm că este greu să pleci la război cu burta goala, vom împărți cu tine zilnic la prânz ceaunul de mâncare din micul nostru regat.

Dacă vrei să faci parte din povestea Creative Coding, trimite-ne CV-ul tău pe adresa contact@creative-coding.ro.

(Anunțul este în special adresat studenților dornici sa învețe lucruri noi în lumea programării web) 

Comments